Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Tips voor ondernemen in de nieuwe wereld 

De nieuwe wereld ondernemer verbindt, werkt samen, ziet in dat de weg die hij/zij heeft afgelegd in het leven op persoonlijk, opleiding en werkgebied van belang is geweest om te komen waar hij/zij nu is. Om een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld die we samen mogen bouwen. Deze is er al. We hoeven er alleen maar op af te stemmen.

Het is niet voor niets dat er op dit moment zoveel lichtwerkers op staan. Zoals yogadocenten, coaches, masseurs en therapeuten. Ook ondernemers die uitleg geven over het bijhouden van een moestuin, werken aan je immuunsysteem en gezonde voeding horen hierbij. We zitten midden in de Great awakening en zijn lichtwerkers en hebben als ziel gekozen om hier nu aanwezig te zijn.

We gaan naar de nieuwe wereld. Sterker nog deze is er al. Het bevindt zich op een andere frequentie. Wij kunnen er voor zorgen om af te stemmen op deze frequentie. Het oude past niet meer.

Er zijn zoveel manieren om je kennis te delen in de nieuwe wereld, de nieuwe tijd.
Waaraan en op welke manier ga jij hierin bijdragen?
Ik zie online ondernemen, zonder grenzen, als één manier voor het nieuwe wereld ondernemen. 
​​​​​​​

Ik vertel over de nieuwe wereld als ondernemer zoals ik m voor me zie. Tevens vertel ik over de training 'Van Ondernemer Naar Online Ondernemer' die 17 april start waarin ik je alles leer over online ondernemen.

et is belangrijk  om jezelf voor te bereiden op dat wat komen gaat.
Tot dan!

​​​​​​​Corine
​​​​​​​

PS: Lukt het niet om er live bij te zijn dan, meld je dan wel aan en je ontvangt de opname!


Powered by WebinarGeek